Jeg tilbyder en skinnende ren vinduespolering

Professionalisme, fleksibilitet og engagement er mine kerneværdier, og jeg sætter en ære i at levere et fejlfrit resultat uanset opgaven. 

Erfaringen rigere

Jeg har mange års erfaring, og du er derfor garanteret et pletfrit, veludført arbejde. Jeg har udført mange forskellige slags opgaver igennem årenes løb, og vi ved derfor, hvad den enkelte opgave indebærer og kræver. Jeg har derfor de bedste forudsætninger for, at levere et tilfredsstillende arbejde.

Forskellige kundegrupper

Jeg udfører opgaver for både private og erhvervskunder. Så uanset om det drejer sig om pudsning af vinduer i huset, lejligheden eller på arbejdspladsen, er vi det oplagte valg af vinduespoleringsfirma.

Du bestemmer selv intervallet for, hvor ofte du ønsker jeg skal komme. Det kan være 2 gange om måneden såvel som hver anden måned. Jeg bestræber mig på altid at efterleve dine ønsker og behov, da kundetilfredshed er af yderste vigtighed for mig.

Kontakt mig

Har du yderligere spørgsmål til mine ydelser, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Bestil effektiv vinduespudsning

Ønsker du at bestille enten vinduespudsning eller solcellerens kan du benytte kontaktformularen.

 
 
 
 
 
Vælg afdeling *

 
 
 
Vasket i et interval af: *

 
Hvilket etage: *
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Søger du professionel pudsning af dine vinduer? Kontakt mig!

​Fra små butikker til store kontorhuse, fra institutioner og offentlige bygninger til boligforeninger og parcelhuse. Alle steder tilbyder jeg en vinduesservice, hvor jeg polerer vinduer og glasfacader efter en fast aftale.


Jeg har mange års erfaring med polering af vinduer på mange forskellige bygninger. Derfor står jeg også klar til at løse opgaven professionelt for jer. Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på en vinduesservice, der får jeres vinduer til at skinne.

Otto's Vinduespolering

Giesegårdvej 121 4100 Ringsted

CVR-nummer: 30798201

Læs vores cookiepolitik

logo

Ottos Vinduespolering tilbyder professionel polering af vinduer og rens af solceller for privatpersoner, erhverv og offentligt på Sjælland og i Jylland. Vi er to kvalitetsbevidste brødre med et smil på læben.

© 2022 Ottos Vinduespolering. Alle rettigheder forbeholdes.